Πονόδοντο; Καλέστε τώρα!     ✆ +30 (210) 22 80 343    ✆ +30 697 322 03 13         

white

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ 


 

foto-annaΆννα
Γκιοργάτζε

Η Άννα Γκιοργάτζε αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ρωσίας και στη συνέχεια απόκτησε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής, στην Ιατρική Ακαδημία της Ρωσίας.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και είναι κάτοχος του Master Clinician Programin Esthetic Dentistry από το University of California, Los Angeles (UCLA).

Διατηρεί άρτια εξοπλισμένο προσωπικό ιατρείο, στο οποίο παρέχεται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της Αισθητικής Οδοντιατρικής - Ορθοδοντικής, της Ακίνητης Προσθετικής και της Προσθετικής Εμφυτευματολογίας. Στις θεραπείες ακολουθεί τις πιο νέες και εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα υλικά, όπως όψεις πορσελάνης και ολοκεραμικές στεφάνες. Με τις υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες της επιτυγχάνει άριστα μακροπρόθεσμα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Επιμορφώνεται συνεχώς για όλες τις νέες εξελίξεις της οδοντιατρικής, συμμετέχοντας κάθε χρόνο σε παγκόσμια συνέδρια στην Ευρώπη και στην Αμερική.

foto-gianisIωάννης Λευκόπουλος

Ο Ιωάννης Λευκόπουλος, απόφοιτος της 1ης Κρατικής Ακαδημίας της Ρωσίας, απόκτησε το 1999 το πτυχίο του από την Οδοντιατρική Ακαδημία της Ρωσίας.


Στη συνέχεια έλαβε στην Αθήνα την ειδικότητα της Ενδοδοντίας, αποκτώντας εξειδίκευση στην ενδοδοντική θεραπεία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία στους τομείς της Περιοδοντολογίας και της Χειρουργικής Στόματος.  

Συμμετέχει ανελλιπώς στα παγκόσμια επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια.

 

 

 

 

Η Αννα συμμετειχε στον διαγωνισμο της IPS e.max Smile Award
και πηρε την 3 θεση αναμεσα σε συμμετέχοντες απο Ευρώπη - Μέση Ανατολή -Αφρική,
ο οποιος διεξαγει στις 10 Ιουνίου 2016

tender2016

 

82-SmileAward2016